Girona Retolació
Vinil per a camió
Vinil vehicle empresa comsis
Vinil vehicle empresa peixos isma
Vinil amb vehicle retolació a Girona

Retolació de vehicles comercials

A Girona Retolació som experts en retolació de vehicles comercials.

Retolació de vehicles

Els vehicles poden ser utilitzats per a alguna cosa més que desplaçar les nostres mercaderies o treballadors, els podem utilitzar com a un element més de publicitat per a la nostra empresa. La retolació parcial o integral de les furgonetes, camions o vehicles, els converteix en anuncis que es desplaçaran per cada racó de la ciutat o localitats on ens desplacem. Mentre els teus empleats treballen, el teu vehicle diu que ets allà, anunciant i captant possibles nous clients.

La retolació de vehicles comercials és una inversió que es rendibilitza a llarg termini, sent un reclam per a nous clients. A Girona Retolació, cuidem de cada detall a l’hora de rotular un vehicle. Disposem de les tècniques i de l’equip professional per realitzar retolacions parcials o integrals.

Serveis de retolació

  • Realitzem retolació de vehicles comercials per a campanyes publicitàries de curta durada, mitjançant vinils removibles. Un cop finalitzada la campanya publicitària, el vinil es pot retirar amb facilitat i sense deixar residus.

Garantia

  • A Girona Retolació, fem servir materials de les primeres marques existents al mercat. Això ens permet oferir als nostres clients resultats de garantia. Busquem el màxim rendiment publicitari per al teu vehicle, mitjançant diferents mètodes de retolació de vehicles.

GIRONA RETOLACIÓ
MÉS DE 15 ANYS D’EXPERIÈNCIA

Dissenyem, fabriquem i instal·lem el teu rètol en la major brevetat possible. Sol·lícita el manteniment del teu rètol i una vegada a l’any realitzarem les accions necessàries perquè el teu rètol tingui un aspecte com a nou.