Girona Retolació

Tipus de retolació per a vehicles comercials

por | 30 Oct, 2019

La retolació de vehicles comercials pot ser una de les millors opcions a triar que ens oferirà uns grans beneficis, a canvi d’invertir un petit capital.

Quins tipus de retolació per a vehicles comercials podem trobar

La retolació de vehicles comercials pot ser una de les millors opcions a triar per a invertir un petit capital que ens oferirà uns grans beneficis per a les marques, empreses, pimes o autònoms. La primera i la principal és la contínua presència en els nostres desplaçaments, visibilitat i un reclam visual. Les tècniques de retolació de vehicles han avançat tant que avui dia es pot retolar qualsevol vehicle comercial. Els resultats són excel·lents i amb unes altes garanties per part dels materials usats.

Com hem esmentat, hi ha diversos mètodes de retolació per a vehicles, i intentarem explicar amb una breu descripció els tipus de retolació per a vehicles comercials:

Vinil de tall

Professionalment anomenat vinil de tall o vinils d’impressió digital són els mètodes més usats per les empreses que ofereixen serveis de retolació. El mètode de vinil de tall és el primer que apareix en l’era digital, usant els traçadors de tall per a fabricar lletres o siluetes amb vinil, és un mètode molt adequat per a aquells logotips o dissenys que usen colors plans i no hi ha difuminats o imatges, ja que el traçador de tall només pot imprimir arxius creats amb traçats. Els resultats d’aquest mètode són molt bons, tant en visibilitat com en durabilitat.

Vinil impressió digital

Integral o parcial, aquest mètode utilitzarà els plotters d’impressió digital. Podent imprimir tot tipus d’imatges, fotografies i dissenys, oferint uns resultats espectaculars en definició. En aquesta mena de retolació de vehicles s’usaran uns vinils amb una gran flexibilitat que permetrà adaptar-se a les corbes i deformacions dels vehicles, sense perdre qualitat d’adherència. En els cristalls es podrà usar un tipus de vinil anomenat micro-perforat també imprimible i que deixarà que el conductor pugui visualitzar l’exterior.

Sol·licita pressupost

El projecte de retolació de vehicles sempre començarà amb el disseny gràfic en col·laboració amb el client per a poder transmetre els ideals i idees de l’empresa o en el cas d’una campanya publicitària. Segons el disseny, el retolista que crearà els vinils per a realitzar la retolació, sigui integral o parcial. Per a adaptar els vinils a les formes del vehicle hem de conèixer molt bé les tècniques d’aplicació i comportament dels materials usats. També és important conèixer bé els tipus de retolació per a vehicles comercials. Girona Retolació. Una perfecta aplicació dels vinils llaura que aquest dura mes i la seva deterioració sigui més prolongat.

Tipus de retolació per a vehicles comercials Girona Retolació