Girona Retolació
Rètol per a oficina de SolAcqua
fone2fone lletres corpòries
Lletres corpòries culinarium
Rètols per a tallers i comerços
Rètols per a oficina a Girona

Rètols comercials

L’element principal de la imatge de qualsevol empresa.

Retolació de façanes

Els rètols comercials són un element principal de la imatge de qualsevol empresa. És la primera impressió i contacte amb el client. Per tant, una bona retolació és essencial perquè una empresa doni una bona imatge als clients. A Girona Retolació cuidem de cada element i procediment per cuidar la imatge dels nostres clients.

Fabriquem i instal·lem tota mena de rètols comercials, per a qualsevol empresa o negoci. La manera més directa d’identificar la teva empresa i donar a conèixer els teus serveis.

Rètols amb il·luminació integrada superior, calaixos amb llum interior, calaixos amb lletres calades i il·luminació interior, de vinil, metacrilat, amb lletres corpòries o simplement de xapa. I ara també de fusta.

Si necessites més informació sobre qualsevol rètol per a la teva empresa, no dubtis a sol·licitar informació. Truca’ns o escriu-nos explicant les teves necessitats. Nosaltres t’assessorarem en tot.

Usos recomanats

  • Botigues, comerços, negocis, empreses i locals.
  • Fixació dins del buit de l’entrada del local o sobre el pla de la façana. Segons normativa de la teva localitat.

Principals avantatges

  • Fàcil instal·lació.
  • Molt poc manteniment. Fàcils de netejar.
  • Gran visibilitat, il·luminació integrada. Element amb gran resistència a les inclemències del temps. Gran durabilitat.

GIRONA RETOLACIÓ
MÉS DE 15 ANYS D’EXPERIÈNCIA

Dissenyem, fabriquem i instal·lem el teu rètol en la major brevetat possible. Sol·lícita el manteniment del teu rètol i una vegada a l’any realitzarem les accions necessàries perquè el teu rètol tingui un aspecte com a nou.