Girona Retolació
Retolació per a despatxos i gabinets
Retolació de vinils per a comerços
Vinil per a comerç depilum
Retolació per a comerços EDR
Retolació de vinils a Girona

Retolació de vinils

La retolació comercial amb vinil de tall cada any ha anat adquirint una força en el sector de la publicitat.

Vinil de tall

La retolació comercial amb vinil de tall cada any ha anat adquirint una força en el sector de la publicitat. A causa de la seva versatilitat i durabilitat es converteix en un producte molt demandat pels clients.

El vinil de tall és una làmina molt fina amb adhesiu en una de les seves cares. Principalment, s’utilitza en decoracions d’interiors, aparadors, estampació tèxtil, campanyes de curta durada (rebaixes, nadalenques, comercials o esdeveniments de diversos dies). El plotter de tall a diferència d’una impressora tradicional a color, és que només té un capçal i aquest és una fulla de ganivet. Gràcies als arxius creats amb programes vectorials (Illustrator, CorelDrawn, Freehand o InkSpace) la fulla dibuixarà les línies sobre el vinil. un operari anirà seleccionant les parts del vinil a descartar, un operari anirà seleccionant les parts del vinil a descartar, per deixar en el paper siliconat el dibuix o text.

Una peculiaritat del vinil de tall és que només pot ser d’un color. Una peculiaritat del vinil de tall és que només pot ser d’un color. Per a treballs en diversos colors, aquests han de ser tallats per separat. I en el muntatge s’uniran per a compondre el treball final amb diversos colors.

Especial per a

  • Aparadors de botigues. Vidrieres de locals comercials. Interiors de botigues.
  • Campanyes comercials i de màrqueting (Nadal, rebaixes, ofertes…)
  • Promocions en punts de venda i exposicions.

Principals avantatges

  • Instal·lacions ràpides, fàcils i netes.
  • Retirades ràpides i sense deixar residus.

Vinil imprès

Per al vinil d’impressió digital emprarem impressores de gran format. Això ens permetrà fer reproduccions de fotografies i imatges amb degradats d’alta qualitat. Treballarem amb documents d’imatge (JPEG, TIFF, EPS…). Per a aquesta mena de treball, les imatges hauran de tenir una resolució adequada i estar a la mida final. A Girona Retolació revisem i t’aconsellem en tot moment perquè el resultat sigui de la millor qualitat. Sol·licita assessorament o informació. Un dels nostres professionals es posarà en contacte amb tu per a resoldre dubtes i oferir les millors opcions.

Revisió i assessorament

  • A Girona Retolació revisem i t’aconsellem en tot moment perquè el resultat sigui de la millor qualitat.
  • Sol·licita assessorament o informació. Un dels nostres professionals es posarà en contacte amb tu per a resoldre dubtes i oferir les millors opcions.

GIRONA RETOLACIÓ
MÉS DE 15 ANYS D’EXPERIÈNCIA

Dissenyem, fabriquem i instal·lem el teu rètol en la major brevetat possible. Sol·lícita el manteniment del teu rètol i una vegada a l’any realitzarem les accions necessàries perquè el teu rètol tingui un aspecte com a nou.