Girona Retolació

Retolació de vehicles amb magnètics

por | 2 Dic, 2019

En els darrers anys, s’ha posat de moda la tendència de retolació de vehicles amb magnètics. Avui volem parlar una mica de la tècnica.

Retolació de vehicles amb magnètics, els seus avantatges i desavantatges.

Com bé diu la paraula magnètica, és una làmina que s’adhereix a la superfície del vehicle per atracció magnètica. Aquesta làmina pot ser impresa per la majoria de les impressores digitals existents al mercat.

Com que és una làmina magnètica podrà posar-se i treure tantes vegades sigui necessari. Per tant, no serà una retolació permanent.

Ens pot servir per desgranar les despeses del vehicle?

Un dels motius pel qual s’ha posat de moda és poder tenir un vehicle d’empresa i alhora particular. Per poder desgravar les despeses d’un vehicle, aquest ha d’estar retolat. Amb les làmines aconseguim aquest propòsit sense que sigui permanent. Aquesta forma de retolar va servir durant uns anys. Ara com ara els inspectors no consideren vàlid aquesta forma de retolació. Per tant, si vols poder desgravar les despeses per a la teva empresa, el millor serà una retolació permanent.

De quina manera poden ser els magnètics?

La làmina pot ser tallada perfectament amb un cúter, de manera que se li pot donar la forma que es desitja. Sota consulta comercial us podem donar l’acabat que necessiteu.

Làmina per vinil magnètic

Com saber si la làmina que he comprat és correcta?

Vinil magnètic en un vehicle

El primer que hauríem de mirar per saber si la làmina és apropiada, serà el gruix. Al mercat actualment hi ha diversos tipus. Varien des de 0,2 als 4 mm. Des de Girona Rotulació recomanem la làmina de 0,8 mm. Amb gruixos superiors el pes és superior i per a retolació de vehicles serà massa pes. En canvi, amb gruixos inferiors la làmina serà molt dèbil i la durabilitat serà inferior. Si tens dubtes, sol·licita informació comercial.

En quins vehicles es poden utilitzar les làmines magnètiques i en quins no?

La publicitat amb imant només es podrà fer servir en vehicles amb carrosseria d’acer. En carrosseries de fibra de vidre, plàstic o alumini; aquesta tècnica no funciona. Ens n’hem trobat poques d’aquest tipus, per la qual la gran majoria de vehicles es podrà utilitzar. Pots fer una prova amb algun imant abans de demanar la teva retolació amb magnètics.