Girona Retolació

Retolació amb frases motivadores

por | 13 Nov, 2020

Utilitzem la retolació amb frases motivadores per a oficina i llar

La retolació amb frases motivadores és, per descomptat, un dels nostres productes estrella treballant amb el vinil. La importància d’un espai de treball avui és fonamental per molts motius. Llocs que inspirin, motivin l’harmonia i la tranquil·litat. Això podrà generar uns bons hàbits entre els companys. Per aquest motiu, des de Retolació Girona volem presentar una manera de motivar a través de la paraula.

S’ha demostrat que els llocs de treball poden repercutir directament al rendiment dels treballadors. La decoració, el mobiliari i fins i tot podríem dir que la temperatura de l’ambient són qüestions que poden influir al treballador. Per aquest motiu podríem cuidar també que les parets ens parlessin, amb la retolació amb frases motivadores, que dia a dia ens motivin, alhora que decoren el nostre espai. Sent també una bona carta de presentació per a futurs clients.

Amb els vinils decoratius podem donar un toc molt elegant a oficines, despatxos o habitacions a casa. És una possibilitat que admet infinitats d’opcions per personalitzar espais amb un cost reduït.

Frases, logotips o fins i tot imatges de llocs idíl·lics o paradisíacs podrien ser una gran manera de decorar els llocs de treball. Sense dubtar, les frases motivadores podrien plasmar una filosofia de l’empresa cap als seus treballadors, que alhora repercutiria els clients.

Una frase motivadora per a la retolació de la teva oficina?

És fàcil respondre aquesta pregunta, més dedicant-nos a la retolació. Ja n’hi ha prou d’oficines tristes, de parets buides i que no diuen res. Una paret en blanc és una oportunitat per dir i transmetre moltes coses. Des de qualsevol frase positiva o motivadora a una imatge que et transporti a un paratge relaxant que et proporcioni la tranquil·litat per estar concentrat en allò que és important aquí i ara. Tot això per poder donar el millor servei als nostres clients.

No dubteu que un vinil amb una frase motivadora és una ocasió per modelar un negoci obert a l’univers de les mil oportunitats. Tenir uns treballadors que tinguin la ment oberta, produirà idees amb valor, que es podran posar al servei dels clients.

Com puc escollir una bona frase?

Tenim diverses opcions per fer la cerca: per temàtica, personalitat, eslògan o frase. En el primer cas, podem pensar en un tema o un valor que vulguem transmetre de la nostra empresa. Una altra forma de triar seria usant una personalitat mundialment coneguda pels seus èxits o gestes i que tingui alguna frase que pugui motivar i alhora ser un referent per al nostre negoci o empresa. Un valor que vulguem que els nostres empleats transiten i alhora que les nostres visites es vegin reflectits en entrar a les nostres oficines.

Una altra via de cerca seria internet, aquí se’ns obre un ventall immens de possibilitats. Què volem transmetre? Perseverança, feina, amor, felicitat, positivisme o frases de la llei d’atracció. Tot és possible. No dubtarem que per a la retolació d´un espai, paret, moble o vidre tot és possible!

Així doncs, per anar finalitzant, aquest post només dir que hi ha milions de possibilitats per fer una retolació de les nostres oficines, habitacions o qualsevol lloc que se’ns pugui passar per la ment. Segur que hi ha una possibilitat de donar vida a qualsevol espai buit. Així que, si tens dubtes, una idea posa’t en contacte amb el nostre equip i ens encantarà fer realitat els teus somnis.

frase motivadora