Girona Retolació
lones publicitària a Girona
Pancartes i lones a Girona - culinarium
Lones publicitàries expertia
Pancartes publicitàries a Girona - Expertia

Pancartes i lones publicitàries

Impressió digital en gran format.

A Girona Retolació som especialistes en impressió de pancartes i lones publicitàries de gran format, oferint una àmplia varietat d’opcions per a pancartes publicitàries i lones. La nostra passió per la indústria ens impulsa a estar sempre a l’avantguarda i, alhora, el nostre compromís amb el medi ambient és una de les nostres prioritats principals.

Comptem amb la darrera tecnologia d’impressió amb tintes Làtex HP, una solució amigable amb el medi ambient que ens permet imprimir sobre diversos materials, incloent la Lona PVC frontlight 500 gr., la lona micro perforada Mesh 340 gr, la lona PVC opaca Blockout ( impressió a doble cara), lones de roba i lona retro il·luminada.

A Girona Retolació, la qualitat i la sostenibilitat són fonamentals per a nosaltres. Treballem estretament amb tu, escoltant les teves necessitats i brindant assessorament expert per trobar la solució perfecta que s’adapti als requeriments específics. Ens apassiona el que fem, i aquesta passió es reflecteix a cada detall del nostre treball.

La satisfacció dels nostres clients és la nostra màxima prioritat. Per això, ens esforcem a mantenir alts estàndards de qualitat en cada pas del procés de producció. Des de l’elecció dels materials fins al lliurament puntual de les teves pancartes i lones, tenim cura de cada aspecte per garantir resultats excel·lents.

Confia en nosaltres per plasmar les teves idees amb precisió i creativitat. Contacta amb nosaltres i descobreix com podem portar el teu missatge amb les nostres impressions digitals de gran format!

Mètode d’impressió

  • Per què triem aquest mètode d’impressió? Per poder oferir als nostres clients una àmplia varietat de serveis de retolació i impressió digital. Tant en esdeveniments exteriors com en esdeveniments interiors. Aquestes tintes ens permeten oferir una qualitat d’imatge nítida i viva, versatilitat d’aplicacions i una alta productivitat.

Materials

  • Les tintes Làtex de HP no produeixen cap mena d’emissió ni olor, el que significa que les impressions es poden utilitzar en espais on la presència de productes tòxics sigui nul·la. Les impressions són extremadament resistents a les inclemències meteorològiques a l’exterior. A Girona Retolació ens encarreguem des del disseny, la fabricació de tota mena de pancartes publicitàries i la seva instal·lació.

    Si necessites més informació sobre aquest producte, pots sol·licitar informació omplint el nostre formulari de contacte. Pots sol·licitar informació emplenant el nostre formulari de contacte.

GIRONA RETOLACIÓ
MÉS DE 15 ANYS D’EXPERIÈNCIA

Dissenyem, fabriquem i instal·lem el teu rètol en la major brevetat possible. Sol·lícita el manteniment del teu rètol i una vegada a l’any realitzarem les accions necessàries perquè el teu rètol tingui un aspecte com a nou.