Girona Retolació
lletres corpòries 3D en PVC per a façana de restaurant
lletres corpòries 3D Retolació Girona
Rètols per a recepció Girona
Lletres corpòries 3D de Girona retolació
rètols Girona lletres corporatives 3D

Lletres Corpòries a Girona

Dóna vida al teu missatge amb lletres corpòries a Girona: Retolació que destaca!

Destaca amb les nostres lletres corpòries 3D! Fabriquem lletres en diversos materials com alumini, acer, fusta i més. Perfectes per a esdeveniments familiars o empresarials. Tria entre llum interior o retroil·luminació. Muntatge versàtil i resistent. Ideals per a exteriors i recepcions elegants. Potencia la teva imatge corporativa amb les nostres lletres corpòries, la solució perfecta en retolació.

Tipus de lletres corpòries

Podríem diferenciar entre diferents tipus de lletres, les massisses i les buides. Les massisses, pel seu propi nom, ja indiquen que no poden ser retroil·luminades, tot i que no poden portar llum per la part posterior, continuen sent tot un espectacle allà on es posen. I les buides, aquestes sí que poden portar una il·luminació LED per la seva part posterior, o bé també podem fer que la llum es projecti per la part frontal d’aquestes lletres.

La millor solució

Si necessites unes lletres corpòries 3D que s’adaptin a la imatge corporativa del teu negoci o empresa i a la vegada que siguin originals, exclusives, cridaneres i molt fàcils d’identificar, només has de trucar-nos!

Materials

Des de Girona Retolació et dissenyem i t’aconsellem sobre quin material utilitzar, PVC, alumini, metacrilat, materials sintètics, composite, fusta, ferro, etc.
Depenent d’on hagin d’anar, et donarem la millor opció qualitat-preu.
Si aquesta és la teva elecció per donar un toc elegant a la teva empresa, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

GIRONA RETOLACIÓ
MÉS DE 15 ANYS D’EXPERIÈNCIA

Dissenyem, fabriquem i instal·lem el teu rètol en la major brevetat possible. Sol·lícita el manteniment del teu rètol i una vegada a l’any realitzarem les accions necessàries perquè el teu rètol tingui un aspecte com a nou.