Girona Retolació

La impressió digital té una cita a Madrid

por | 31 Oct, 2019

Del 24 al 27 de març Retolació Girona assistirà a la fira d’impressió digital Fespa Global Print 2020, a Madrid.

La fira d’impressió digital Fespa Global Print 2020 obrirà les portes del 24 al 27 de març a Madrid. L’esdeveniment més gran a Europa del sector de la impressió. Reunirà més de 600 expositors de tot el món, per presentar nous avenços del sector de la retolació, serigrafia, senyalització, aplicació tèxtil, decoració i embalatge. S’espera que al voltant d’uns 18.000 professionals del sector de la retolació i la impressió digital visitin el recinte firal.

L’esdeveniment FESPA Global Print torna de nou a Espanya, després de 8 anys. Se celebrarà al recinte firal de Madrid IFEMA. Un esdeveniment que preveu ocupar un total de quatre salons del recinte. Un esdeveniment que durant 4 dies es reuneixen totes les grans marques del sector. Presentaran els nous productes i les noves tecnologies per aplicar al sector. Una cita que cap empresa de serveis de retolació voldrà perdre’s. Un espai on poder explorar les noves solucions d’impressió digital. Adaptar-se als nous temps és fonamental avui dia, els clients cada vegada sol·liciten tiratges més curts i necessiten les entregues més ràpides. Per aquest motiu és bo nodrir-se i conèixer els nous avenços. Que faran que puguem satisfer les necessitats dels nostres clients. L’objectiu de la fira és de presentar les noves tendències i tecnologies a empresaris i professionals del sector.

 

Una oportunitat per conèixer noves marques, proveïdors, tecnologies i materials. Per implementar i ampliar el catàleg de productes per oferir als clients.

 

Si ets un professional del sector de la retolació i voleu visitar la fira més gran d’Europa, aquest és una gran oportunitat. Registra’t AQUÍ

 

Animem tot professional del sector a visitar aquesta gran fira i aprofitar al màxim per conèixer noves marques, proveïdors i promocionar els seus negocis.