Girona Retolació

Retolació Estands / Exposicions

Una solució elegant dins del món de la retolació

A Girona Retolació dissenyem l’estand o treballem amb els productors del disseny i construcció del teu estand, nosaltres ens encarreguem de la producció de tots els elements gràfics per realitzar la composició d’un estand de fira o promocional. T’ajudarem en el procés de selecció dels materials i els mètodes d’impressió digital.

Produïm diferents elements de suport a la imatge dels estands, com poden ser Forex, metacrilats, displays, roll up’s, lones, vinils d’impressió digital i vinil de tall.

Diferents elements

Brindem un servei eficaç i àgil per a coordinar els terminis de lliurament sense preservant els acabats i qualitats de tot l’estand.

Acabats

Si es requereix més informació o necessites pressupost per dur a terme el teu projecte, posa’t en contacte i un dels nostres professionals t’ajudarà en el desenvolupament del teu estand.

GIRONA RETOLACIÓ
MÉS DE 15 ANYS D’EXPERIÈNCIA

Dissenyem, fabriquem i instal·lem el teu rètol en la major brevetat possible. Sol·lícita el manteniment del teu rètol i una vegada a l’any realitzarem les accions necessàries perquè el teu rètol tingui un aspecte com a nou.